Αδειοδότηση τουριστικών εγκαταστάσεων

  • 20/08/2015
  • admin

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός αποτελεί την σανίδα σωτηρίας για την οικονομία της χώρας, αλλά ταυτόχρονα και τη βαριά βιομηχανία της. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία πενταετία οι αφίξεις από το εξωτερικό έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, οδηγώντας τα ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα σε πληρότητα ή πολλές φορές και σε αδυναμία εξυπηρέτησης λόγω έλλειψης χώρων και υποδομών.

Στο περιβάλλον αυτό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, η ανάγκη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού για αναβάθμιση των υπηρεσιών τους είναι ολοένα και αυξανόμενη, χωρίς πολλές φορές όμως να διαθέτουν τις κατάλληλες άδειες ή υποδομές.

Μέσα στο μεγάλο φάσμα των υπηρεσιών της εταιρίας μας είναι και οι αδειοδοτήσεις που αφορούν τις παραπάνω επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, camping ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η ομάδα των συνεργατών μας αποτελείται από διακεκριμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο και με ένα κοινό στόχο, την δική σας εξυπηρέτηση. Έχοντας διεκπεραιώσει με επιτυχία μια σειρά από αντίστοιχες αδειοδοτήσεις, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία σε θέματα που αφορούν : Έγκριση και Άδεια δόμησης, Αδειοδότηση ΕΟΤ, Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός τουριστικής εγκατάστασης, Άδεια λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής, Ειδικό σήμα λειτουργίας τουριστικών καταλυμάτων αλλά και λοιπές ειδικές άδειες – μελέτες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310220753 ή ηλεκτρονικά στο info@epmforward.gr. Ένας συνεργάτης μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Tourism brochure