02

Επαγγελματικό ξεκίνημα; ONE STOP

  • 04/03/2015
  • admin

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σημαίνει πολλά και πολλή δουλειά. Από την εύρεση του κατάλληλου χώρου που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, στον σχεδιασμό και την κατασκευή του με κάθε λεπτομέρεια, έως και την αδειοδότησή του από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Με την νέα συγκεντρωτική μας υπηρεσία ONE STOP τα 4 αυτά βήματα γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Εύρεση του κατάλληλου χώρου.
Σε συνεργασία με το τμήμα διαχείρισης αστικών ακινήτων (UPMforward – Urban Property Management), έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες χώρους αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα, πάντα σε συνεργασία με αρμόδιο μηχανικό που ελέγχει εάν ο χώρος είναι κατάλληλος για την χρήση που προορίζεται.

Σχεδιασμός
Οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές της εταιρείας μας (ENGforward – Engineering, Design & Construction) θα σχεδιάσουν σε δύο και τρεις διαστάσεις το χώρο σας, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες αλλά και τις σύγχρονες τάσεις, με γνώμονα πάντα την λειτουργική αξιοποίηση, την αισθητική αναβάθμιση αλλά και την συμμόρφωση με τις εκάστοτε προδιαγραφές.

Κατασκευή
Σε συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα και εξειδικευμένα συνεργεία, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε με κάθε λεπτομέρεια διαμόρφωση του χώρου σας, εκδίδοντας την κατάλληλη πολεοδομική άδεια που απαιτείται. Η ομάδα του σχεδιασμού έχει πάντα στα καθήκοντα της και την επίβλεψη των εργασιών, ώστε να εξασφαλίζεται το αρτιότερο αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Αδειοδότηση
Μια ιδιαίτερα χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία, που ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, εστιατόρια κλπ), πολλές φορές εξελίσσεται σε εφιάλτη. Σεβόμενοι απόλυτα το χρόνο σας, μπορούμε να συντονίσουμε με τέτοιο τρόπο την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, την κατάρτιση αλλά τον έλεγχο του φακέλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμος, Πυροσβεστική, Διεύθυνση Υγείας κλπ). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποφύγουμε τυχόν καθυστερήσεις, που είναι ιδιαιτέρως επιζήμιες καθώς τις περισσότερες φορές εν αναμονή της άδειας λειτουργίας, η επιχείρηση είναι κατασκευαστικά έτοιμη και τα έξοδα τρέχουν.