Ολοκληρωμένες υπηρεσίες αδειοδότησης επιχειρήσεων

  • 25/05/2015
  • admin

05_ΚΥΕ

Κάθε επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε αφορά το χώρο της εστίασης ή του τουρισμού, απαιτεί την έκδοση της αντίστοιχης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τις περισσότερες φορές είναι προαπαιτούμενο ο χώρος που θα εγκατασταθεί η επιχείρηση να έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές, όπως για παράδειγμα να είναι χώρος κύριας χρήσης, να έχει περισσότερες από μία εξόδους κινδύνου ή να διαθέτει αποθήκη και αποδυτήρια προσωπικού. Για τον παραπάνω λόγω είναι επιβεβλημένο να συμβουλευθείτε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εκμίσθωση ή αγορά έναν εξειδικευμένο μηχανικό, ώστε να αποφύγετε τυχόν απρόοπτες εξελίξεις.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για την ίδρυση και λειτουργία ενός Cafe – Bar ή Εστιατορίου (γενικά καταστήματος παρασκευής ή διάθεσης τροφίμων ή ποτών) απαιτείται απόσταση μεγαλύτερη από 50μ από σχολεία, ναούς ή σχετικές χρήσεις, χώρος κύριας χρήσης, τουαλέτα με προθάλαμο, αποδυτήρια προσωπικού, χώρος παρασκευαστηρίου κλπ.

Η διαδικασία της αδειοδότησης μπορεί πολλές φορές να είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα, καθώς απαιτεί τον διακίνηση του φακέλου και τον συντονισμό έως και 4 διαφορετικών δημόσιων υπηρεσιών έως το τέλος. (Δήμος, Πυρασφάλεια – Πυροσβεστική, Διεύθυνση Υγείας – Υγειονομικό, Εφορία Αρχαιοτήτων σε περίπτωση προστατευόμενου κτιρίου).

Η εταιρία μας, στελεχωμένη από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων (Αρχιτέκτονας, Πολιτικός Μηχανικός, Τοπογράφος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά σε ότι αφορά τις παραπάνω διαδικασίες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο 2310220753 ή ηλεκτρονικά στο info@epmforward.gr.